Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

eSafe®

Bent u op zoek naar een goede en veilige manier om uw pakketten en brieven te ontvangen zonder thuis te hoeven zijn? Met een eSafe® maak je het jezelf een pak eenvoudiger.

Onvindbare pakjes, natgeregende kranten … herkenbaar?
Mensen bestellen steeds meer en vaker online, maar onze brievenbussen kunnen niet volgen. We kopen online voor ons gemak, maar waarom de buren belasten met het in ontvangst nemen van pakketten, als ze veilig bij u thuis kunnen worden bezorgd in een pakketbox.

Wanneer een pakketbox van DJS vanwege uw persoonlijke wensen en situatie niet geïntegreerd kan worden in uw toegangspoort, biedt een pakketbox van eSafe® mogelijk uitkomst.
De pakketboxen zijn ontworpen mét oog voor design!

DJS is partner van eSafe®, onze verkoopadviseurs kunnen u in ons Experience Center adviseren over de vele mogelijkheden.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN ESAFE®?

✓COMBINEER PAKKET- EN BRIEVENBUS

Heb je nog geen brievenbus of is deze aan vervanging toe? Sla 2 vliegen in 1 klap met een eSafe®, welke zowel voor pakketjes als brieven geschikt is.

✓LAAT JE PAKJES OPHALEN

• Niet tevreden over je online aankoop? Laat het pakje achter in je eSafe® en geef de code door aan de pakketdienst.
• Wissel sleutels uit met je huurder, hovenier etc. of laat je klanten iets ophalen na openingstijden.

✓KIES DE KLEUR DIE BIJ JE WONING PAST

Match je eSafe® met je woning door hetzelfde kleur te kiezen als dat van je ramen, deur en toegangspoort. Een eSafe® is beschikbaar in alle RAL kleuren.

✓ZORGELOOS PAKJES ONTVANGEN

Met een eSafe® kies je voor de meest veilige, efficiënte en dus zorgeloze manier van pakjes ontvangen. De boxen hebben een rustgevend design, zijn gemaakt uit aluminium en afgewerkt in kwalitatieve, roestvrije structuurlak waarop je 10 jaar garantie geniet.

EXTRA FUNCTIONALITEITEN

✓VALKLEP

Je pakjes en brieven worden bovenaan in de bus gedeponeerd. Wanneer het deksel gesloten wordt, vallen ze zacht naar de bodem waar ze enkel met een sleutel uitgehaald kunnen worden. Elk pakje is veilig, ook als je er meerdere na elkaar ontvangt.

✓CIJFERSLOT

Bij een online aankoop geef je de code mee met je adresgegevens. De koerier leest de code af van het pakje en kan het veilig opbergen in de eSafe®. Het cijferslot laat toe pakjes te ontvangen en te laten ophalen.*

✓ELEKTRISCH SLOT

Wanneer er op de videofoon van je eSafe® aangebeld wordt, ontvang je een oproep op je smartphone. Je ziet wie er aanbelt en je kan het elektrisch slot op afstand openen om een pakje te laten leveren of ophalen.