Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Houten poorten

Bent u op zoek naar een houten toegangspoort met een natuurlijke uitstraling? Bij ons vindt u prachtige houten poorten die we volledig naar uw wensen realiseren. Deze poorten kenmerken zich door een natuurlijke uitstraling en robuuste eigenschappen. We hebben een uitgebreide stijlselectie met prachtige exemplaren, maar we kunnen ook samen met u een compleet nieuw design maken. Zo zal uw entree perfect aansluiten op uw woning.

We maken onze poorten van topkwaliteit hout, waardoor ze er stuk voor stuk luxueus uitzien. Met het juiste onderhoud blijft het hout mooi en blijft het mechanisme goed werken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw houten poort lang meegaat. Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en zorgen voor een stijlvolle én technisch hoogwaardige inrijpoort waar u nog jarenlang plezier van heeft.

  • Specialisten met meer dan 25 jaar ervaring
  • Eindeloze keuze met onze uitgebreide stijlselectie
  • Ontwerp uw eigen toegangspoort volledig op maat
  • Inspiratie en persoonlijk advies in ons Experience Center

SOORTEN HOUTEN TOEGANGSPOORTEN

Over de jaren heen zijn poorten steeds populairder geworden. Veel meer mensen kunnen een houten poort aanschaffen, maar niet ieder perceel is geschikt voor hetzelfde type poort. Daarom zijn er twee soorten toegangspoorten:

SCHUIFPOORTEN: Heeft u beperkte ruimte en diepte in uw oprit, maar wel genoeg ruimte aan de zijkant van uw perceel? Dan is een houten schuifpoort perfect. U kunt uw auto direct achter de poort plaatsen, omdat de poort zijwaarts opengaat.

DRAAIPOORTEN: Als u genoeg ruimte op uw perceel heeft en van een warm welkom houdt, dan heeft u de mogelijkheid om een draaipoort te kiezen. Onze houten draaipoorten hebben meer diepte nodig, maar geen ruimte aan de zijkant. Onze experts kunnen deze soort eenvoudig tussen twee huizen plaatsen.

Meer weten over de mogelijkheden van een houten poort voor uw perceel afsluiting? Wij denken met u mee! Doe inspiratie op en ervaar uw nieuwe houten toegangspoort in ons Experience Center.

BEKIJK ONZE PROJECTEN MET HOUTEN POORTEN

We hebben al veel prachtige projecten mogen realiseren met houten toegangspoorten. In sommige gevallen werd gekozen voor een prachtige poort uit onze selectie, in andere gevallen ontwierpen we een compleet nieuwe poort. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Landelijke toegangspoorten DJS Hekwerken
Landelijke toegangspoort
houten moderne poort met gemetselde palen

Meer houten poorten

CONTACT MET DJS HEKWERKEN

Wilt u meer weten over onze moderne toegangspoorten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?
Neem contact op met DJS Hekwerken via 0183 – 56 20 38 of info@djshekwerken.nl. We denken graag met u mee!