Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Houten poorten

Bent u op zoek naar een houten toegangspoort met een natuurlijke uitstraling? Bij ons vindt u prachtige houten poorten die we volledig naar uw wensen realiseren.

Deze inrijpoorten kenmerken zich door een natuurlijke uitstraling en robuuste eigenschappen. We hebben een uitgebreide stijlselectie met prachtige exemplaren, maar we kunnen ook samen met u een compleet nieuw design maken. Zo zal uw entree perfect aansluiten op uw woning. Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en zorgen voor een stijlvolle én technisch hoogwaardige inrijpoort waar u nog jarenlang plezier van heeft.

  • Specialisten met meer dan 25 jaar ervaring
  • Eindeloze keuze met onze uitgebreide stijlselectie
  • Ontwerp uw eigen toegangspoort volledig op maat
  • Inspiratie en persoonlijk advies in ons Experience Center

Meer weten over de mogelijkheden van een houten poort voor uw perceelafsluiting? Wij denken met u mee! Doe inspiratie op en ervaar uw nieuwe houten toegangspoort in ons Experience Center. Contact opnemen doet u via de onderstaande buttons.

WAAROM EEN HOUTEN HEKWERK?

De toegangspoort is het visitekaartje van uw woning. Hout heeft een warme uitstraling en geeft bezoekers het gevoel dat ze welkom zijn. We maken onze poorten van topkwaliteit hout, waardoor ze er stuk voor stuk luxueus uitzien. Met het juiste onderhoud blijft het hout mooi en blijft het mechanisme goed werken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw houten poort lang meegaat.

Veilige omgeving

Naast de natuurlijke uitstraling en betrouwbaarheid biedt een toegangspoort veiligheid. Niemand kan zomaar uw terrein oplopen zonder zich eerst te melden aan de poort. Ongenode gasten houdt u dus eenvoudig buiten de deur. En als u huisdieren heeft, dan worden ze veilig binnen de omgeving rondom het huis gehouden.

Privacy

Een houten poort biedt ook veel privacy. De mate van privacy hangt af van welke toegangspoort u kiest. We hebben een groot aanbod aan houten poorten. Bekijk onze projecten en doe inspiratie op. Een toegangspoort van DJS Hekwerken biedt veel gemak. Via de ingebouwde intercom weet u wie er voor het hekwerk staat zonder naar buiten te hoeven gaan. Daarnaast hoeft de postbode niet naar het huis te lopen, omdat er in een van de stevige palen een brievenbus zit.

SOORTEN HOUTEN TOEGANSPOORTEN

Over de jaren heen zijn poorten steeds populairder geworden. Veel meer mensen kunnen een houten poort aanschaffen, maar niet ieder perceel is geschikt voor hetzelfde type poort. Daarom zijn er twee soorten toegangspoorten: schuifpoorten en draaipoorten.

Schuifpoorten

Heeft u beperkte ruimte en diepte in uw oprit, maar wel genoeg ruimte aan de zijkant van uw perceel? Dan is een houten schuifpoort perfect. U kunt uw auto direct achter de poort plaatsen, omdat de poort zijwaarts opengaat.

Draaipoorten

Als u genoeg ruimte op uw perceel heeft en van een warm welkom houdt, dan heeft u de mogelijkheid om een draaipoort te kiezen. Onze houten draaipoorten hebben meer diepte nodig, maar geen ruimte aan de zijkant. Onze experts kunnen deze soort eenvoudig tussen twee huizen plaatsen. Parkeer uw auto niet direct achter de poort, omdat de poort ruimte nodig heeft om te openen.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Bij DJS Hekwerken maken we duidelijke afspraken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Gedurende het project staat u altijd in contact met een van onze professionele medewerkers. Heeft u aanvullende wensen of wilt u nog iets weten, dan staan we voor u klaar.

BEKIJK ONZE PROJECTEN MET HOUTEN POORTEN

We hebben in het verleden al veel prachtige projecten mogen realiseren met houten toegangspoorten. In sommige gevallen werd gekozen voor een prachtige poort uit onze selectie, in andere gevallen ontwierpen we een compleet nieuw . We zijn dan ook best trots op onze opgeleverde creaties. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

 

Meer houten poorten