Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Industrieel maatwerk

In sommige gevallen is een standaard hekwerk niet mogelijk of niet toereikend. Om u voor alle industriële toepassingen van een professioneel hekwerk te voorzien, denken we graag met u mee.

We vervaardigen industrieel hekwerk volledig op maat op basis van uw voorkeuren. Niet alleen moet een industriehekwerk voldoen aan de hoogste veiligheids- en beveiligingseisen, het oog wil ook wat. Gelukkig hebben onze specialisten meer dan 25 jaar ervaring in het vak en kunnen we uw hekwerk volledig naar uw wensen realiseren.

  • Ruim 25 jaar ervaring met industriehekwerk op maat
  • Exclusief maatwerk, helemaal naar uw wensen
  • Ervaar uw industriële hekwerk in ons Experience Center

Industrieel maatwerk: onze projecten

We hebben de afgelopen jaren al vele mooie projecten mogen afronden. Zo realiseerden we de nachtafsluiting voor het immense project van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam en creëerden we een industriële toegangspoort volledig op maat voor Facebook Denemarken. Er is veel mogelijk en we vinden altijd wel een passende oplossing. Bekijk hieronder een aantal van onze bijzondere projecten.

 

Naast het ontwikkelen en plaatsen van hekwerken bieden we serviceovereenkomsten waarmee u profiteert van periodiek onderhand en exclusieve service. Zo heeft u geen omkijken naar uw hekwerk en inrijpoort(en) en weet u zeker dat alles altijd optimaal functioneert.