Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Speedgate

SpeedGates zijn ideaal in omgevingen waarin u met veel logistieke bewegingen te maken hebt, zoals parkeergarages en bedrijfsterreinen. Onze SpeedGate, met zijn slimme constructie, kan zichzelf snel opvouwen, waardoor voertuigen snel en efficiënt kunnen passeren. Dat maakt dit type poort vooral populair in situaties waarbij het direct afsluiten van het terrein belangrijk is.

In de industriële wereld van vandaag is veiligheid een topprioriteit. Bij DJS begrijpen we dat uw bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om toegangsbeheer. Met meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van op maat gemaakte industriële toegangspoorten, zijn onze specialisten meesters in het creëren van oplossingen die perfect passen bij uw specifieke eisen.

Met onze DJS SpeedGate bieden we niet alleen maximale veiligheid, maar ook efficiëntie. Dankzij de snelle openings- en sluitingstijd van 1 meter per seconde, elimineren we wachtrijen en zorgen we voor een vlotte doorstroom van voetgangers en voertuigen.

De DJS SpeedGate is gebouwd met robuuste technische componenten en een stevige constructie, wat de duurzaamheid garandeert. Met regelmatig onderhoud minimaliseert u de operationele kosten. De geïntegreerde service-indicator van de SpeedGate signaleert automatisch wanneer onderhoud nodig is. Een service-abonnement, gecombineerd met deze indicator, verzekert een toekomstbestendige terreinafsluiting.

  • Volcontinu te gebruiken
  • Razendsnelle bediening
  • Extreem laag energieverbruik
  • Betrouwbaar bij stroomuitval
  • Esthetisch design: slank en symmetrisch
  • Maatwerk mogelijk

Wilt u meer weten of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? We helpen u graag! Neem gerust contact op met onze specialist via de onderstaande knoppen.

INNOVATIEVE AANDRIJVING

Onze SpeedGates zijn uitgerust met electro-mechanische motoren die ingebouwd zijn in de kolommen. Deze motoren worden aangestuurd door een frequentieregelaar en zijn voorzien van een absoluut-encoder, waardoor eindschakelaars overbodig zijn. Ze zijn ontworpen voor volcontinu gebruik, wat zorgt voor betrouwbare prestaties.

SLANKE KOLOMMEN

Bij DJS hebben we onze SpeedGate kolommen geoptimaliseerd tot 250×250 mm. Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen we slankere kolommen aanbieden. In tegenstelling tot grotere kolommen die standaard in het marktsegment worden toegepast.

ONBEPERKTE KLEUROPTIES

Een van de unieke kenmerken van onze SpeedGates is de mogelijkheid om ze te poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur, zonder extra kosten. Bovendien kunnen we op aanvraag zelfs andere kleuren leveren, terwijl de meeste leveranciers slechts een beperkte kleurkeuze bieden.

Download de brochure van de DJS Speedgate

SpeedGate met bovengeleiding

We plaatsen SpeedGates met een bovengeleider voornamelijk op locaties waar een beperkte hoogte gewenst is om openingen in gevels veilig af te sluiten. Deze variant is ideaal voor toepassingen zoals parkeergarages en appartementencomplexen. De bovengeleider zorgt slechts voor een minimale reductie van de vrije doorgang, namelijk maar 10 cm.

Trackless SpeedGate

Onze trackless SpeedGate behoeft geen boven- of ondergeleiding: de bewegende delen van deze efficiënte poort worden compleet vanuit de aandrijving gestuurd. Met de trackless SpeedGate is er geen beperking aan de hoogte van doorgaande voertuigen, waardoor zelfs vrachtwagens moeiteloos het bedrijventerrein kunnen betreden.

SpeedGate met ondergeleiding

Een SpeedGate met ondergeleider plaatsen we met een geleidegoot in een betonfundering over de volledige breedte van de toegangspoort. Doordat de geleider zich aan de onderkant bevindt, is de hoogte van doorgaande voertuigen onbeperkt. Zal uw SpeedGate veel gebruikt worden voor zwaar vrachtverkeer? Dan is deze variant voor uw situatie een zeer geschikte keuze.

OPTIMALE SERVICE EN ONDERHOUD

Bij DJS Hekwerken bieden we betrouwbare en hoogwaardige automatische poorten die voldoen aan strenge kwaliteitsstandaarden. Onze technisch geavanceerde producten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden en intensief gebruik. Het regelmatig onderhouden van uw automatische poort is essentieel voor een stabiele werking en optimale prestaties.