Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Speedgate

In omgevingen waarin u met veel logistieke bewegingen te maken heeft, is de DJS SpeedGate helemaal op zijn plaats.

Ontdek de drie typen speedgates

Wie wel toegang krijgt, hoeft niet lang te wachten. In luttele seconden vouwt de DJS SpeedGate zich open en is de weg vrij. De DJS SpeedGate is dan ook een rasechte speedgate die berekend is op intensief gebruik. Ga voor een hoogwaardige én stijlvolle speedgate van DJS Hekwerken en profiteer van onze voordelen:

  • Kant-en-klaar opgeleverd en in 1 dag geplaatst
  • Volcontinu te gebruiken
  • Razendsnelle bediening
  • Extreem laag energieverbruik
  • Betrouwbaar bij stroomuitval
  • Esthetisch design: slank en symmetrisch
  • Maatwerk mogelijk

Wilt u meer weten of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? We helpen u graag! Neem gerust contact op met onze specialist via de onderstaande knoppen.

Unieke speedgate met hydraulische aandrijving

Het geheim van de DJS SpeedGate is de hydraulische aandrijving op 36V. Daarmee onderscheidt de DJS SpeedGate zich van alle andere speedgates. Deze innovatieve aandrijving brengt ongekende voordelen met zich mee. Ontdek de kracht van de DJS SpeedGate!

Snelle opening en sluiting

Minimale wachttijden, dus geen filevorming voor de poort! De DJS SpeedGate opent zich met een snelheid van 1 meter per seconde. Zo zorgen we voor een vlotte doorstroom en efficiënt gebruik.

Optimale beveiliging

Als de DJS SpeedGate is gesloten, komen voetgangers en voertuigen onmogelijk binnen. Bovendien opent en sluit de speedgate zich snel. Uw terrein is daardoor alleen toegankelijk voor rechtmatige bezoekers.

Gegarandeerde veiligheid

Een poort die zich zo snel opent en sluit, moet veilig in gebruik zijn. En dat is de DJS SpeedGate. Druklijsten en infraroodsensoren voorkomen inklemming. Bij DJS Hekwerken zetten we de veiligheid altijd op de eerste plek.

Lage kosten

De technische componenten en constructie van de DJS SpeedGate zijn uitermate solide. Met het juiste onderhoud beperkt u de kosten tot een minimum. Dankzij de geïntegreerde service-indicator ‘vraagt’ uw SpeedGate zelf om onderhoud.

Download de brochure van de DJS Speedgate

Speedgate met bovengeleiding

Speedgates die voorzien zijn van een bovengeleider passen we hoofdzakelijk toe op plaatsen waar een hoogtebeperking gewenst is, zodat openingen in gevels veilig gesloten worden. Deze uitvoering is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld parkeergarages en appartementencomplexen.

Speedgate met ondergeleiding

Een speedgate met ondergeleider plaatsen we met een geleidegoot in een betonfundering over de volledige breedte van de toegangspoort. Doordat de geleider zich aan de onderkant bevindt, is de hoogte van doorgaande voertuigen onbeperkt. Zal uw speedgate veel gebruikt worden voor zwaar vrachtverkeer? Dan is deze variant voor uw situatie een zeer geschikte keuze.

Trackless speedgate

Onze trackless speedgate behoeft geen boven- of ondergeleiding: de bewegende delen van deze efficiënte poort worden compleet vanuit de aandrijving gestuurd. Met de snelheid van een slagboom en de mechanische degelijkheid van een toegangspoort biedt de speedgate zonder geleiding het beste van twee werelden. Bovendien is deze speedgate geruisloos en onderhoudsarm. Voor regulier toegangsbeheer en ter verhoging van het beveiligingsniveau is de trackless speedgate dé oplossing.

Speedgate met lager energieverbruik

Het energieverbruik van de DJS SpeedGate is opmerkelijk laag: met maximaal 700 Watt zelfs 50 tot 70 procent lager dan gebruikelijk in de markt. Bovendien kunt u deze speedgate voorzien van een back-up batterij. Bij stroomuitval hoeft u de DJS SpeedGate niet handmatig te openen. Tot slot biedt deze speedgate de mogelijkheid tot automatisch open lopen bij stroomuitval, waardoor er geen (gebouw)beheerder hoeft te worden ingeschakeld. Dit bespaart u onnodige kosten én tijd.

Ontdek de drie typen speedgates

De DJS SpeedGate is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Kiest u voor een speedgate met bovengeleiding, met ondergeleiding of zelfs helemaal trackless (zonder geleiding)? We vertellen u graag meer over de verschillende soorten.

Download de brochure van de DJS Speedgate