Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Unieke werkwijze

DJS Hekwerken & Toegangstechniek is in 1995 opgericht en door de jaren heen uitgegroeid tot een van Nederlands innovatiefste fabrikanten van toegangspoorten. In onze moderne werkplaats maken we de hekwerken kant-en-klaar, zodat we ze binnen 1 dag bij u kunnen plaatsen. Een unieke werkwijze waarbij u geen last heeft van langdurige installatiewerkzaamheden.

We vervaardigen onze hekwerken volledig op maat en op basis van uw wensen. Samen met een van onze adviseurs maken we uw droompoort werkelijkheid. Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan eens langs bij ons experience center in Vuren. Onder het genot van een lekker kopje koffie bespreken we graag hoe we u aan een prachtige toegangspoort kunnen helpen. Onze poorten zijn niet alleen visueel in orde, ook voldoen ze aan alle veiligheidseisen die van een poort verwacht worden. U kiest voor DJS Hekwerken & Toegangstechniek vanwege onze unieke werkwijze en hoge kwaliteit.

  • Ontwerp uw eigen poort
  • Geniet van duidelijke en eerlijke communicatie met een vaste contactpersoon
  • Profiteer van onze jarenlange ervaring
  • Ontvang een kant-en-klare toegangspoort, die we binnen één dag voor u plaatsen