Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Unieke werkwijze

DJS Hekwerken & Toegangstechniek is in 1995 opgericht en door de jaren heen uitgegroeid tot een van Nederlands innovatiefste fabrikanten van toegangspoorten. In onze moderne werkplaats maken we de hekwerken kant-en-klaar, zodat we ze binnen 1 dag bij u kunnen plaatsen. Een unieke werkwijze waarbij u geen last heeft van langdurige installatiewerkzaamheden.

Onze klanten zijn zeer goed te spreken over onze manier van werken. Het advies op het gebied van het design en techniek wordt als zeer prettig ervaren, maar vooral de manier waarop wij een complete poort in één keer monteren vinden vele uniek. “Maar één dag in de rommel”, “alles volledig gemonteerd en werkend opgeleverd” en “één aanspreekpunt is perfect” zijn veel gehoorde reacties.

De montage van een poort gebeurd bij DJS zoveel mogelijk prefab dus niet op locatie, maar bij ons in de werkplaats waar de omstandigheden altijd ideaal zijn. Daardoor gaat er geen tijd verloren. Nadat de poort af is, wordt deze in z’n geheel naar de eindbestemming getransporteerd. Op locatie worden de werkzaamheden door onze eigen monteurs tot in detail uitgevoerd, ook de elektrische montage is in handen van onze eigen elektromonteurs.

We vervaardigen onze hekwerken volledig op maat en op basis van uw wensen. Samen met een van onze adviseurs maken we uw droompoort werkelijkheid. Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan eens langs bij ons Experience Center in Vuren. Onder het genot van een lekker kopje koffie bespreken we graag hoe we u aan een prachtige toegangspoort kunnen helpen.

CONTACT MET DJS HEKWERKEN

Wilt u meer weten over onze toegangspoorten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?
Neem contact op met DJS Hekwerken via 0183 – 56 20 38 of info@djshekwerken.nl. We denken graag met u mee!