Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Individueel design

Bij DJS Hekwerken begrijpen we dat elke inrit en woning uniek is. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen exclusieve toegangspoort te ontwerpen. Onze kracht ligt in het actief meedenken met u, de opdrachtgever, en het leveren van op maat gemaakte projecten. Bij maatwerk bedoelen we écht maatwerk. We streven ernaar om de stijl van uw toegangspoort perfect te laten aansluiten op het karakter van uw gebouw. Uiteraard worden ook de technische eigenschappen nauwkeurig afgestemd op uw wensen.

Bij DJS Hekwerken vertalen we graag uw eisen en wensen naar een op maat gemaakte toegangspoort. We beginnen met het creëren van een ontwerp dat we aan u presenteren via een gedetailleerde 3D-tekening. Tijdens deze presentatie lichten we graag de gedachte achter het ontwerp toe en bieden we ruimte voor uw vragen en eventuele aanpassingen. Ons doel is uw volledige tevredenheid, en daarom gaan we pas verder met de productie in onze eigen werkplaats na uw goedkeuring.

Het gehele proces wordt zorgvuldig beheerd in-house, zonder tussenkomst van externe partijen. Wij geloven in transparantie en duidelijke afspraken, waardoor u precies weet wat u kunt verwachten. Gedurende het proces blijft u in direct contact met een van onze professionele medewerkers, die altijd beschikbaar is om uw vragen te beantwoorden.

Ontwerp uw eigen poort

  • Hekwerkspecialisten met 25 jaar ervaring
  • Inspiratie opdoen in ons Experience Center
  • Eigen toegangspoort op maat ontwerpen
  • Uw unieke poort wordt in onze eigen werkplaats gemaakt en binnen 1 dag geplaatst

Voor meer informatie over het ontwerpen van uw eigen poort op maat neemt u contact op met de experts van DJS Hekwerken. Wilt u zien wat voor toegangspoorten we leveren? Kom langs in ons Experience Center en ontdek de mogelijkheden. Uiteraard voorzien we u van persoonlijk advies.

DUURZAME TOEGANGSPOORT

We behandelen al onze producten op een duurzame wijze tegen roestvorming. Daarnaast voorzien we de hekwerken van een 2-laags poedercoating, zodat u vele jaren plezier beleeft aan uw poort of hekwerk op maat.

Moderne poort van DJS Hekwerken Individueel design toegangspoort van DJS Hekwerken  Exclusieve individuele toegangspoort DJS Hekwerken

Voorbeelden poorten op maat

CONTACT MET DJS HEKWERKEN

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw unieke toegangspoort of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?
Neem contact op met DJS Hekwerken via 0183 – 56 20 38 of info@djshekwerken.nl. We denken graag met u mee!