Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Individueel design

Iedere inrit en woning is weer anders. Bij DJS Hekwerken heeft u de mogelijkheid om uw eigen unieke toegangspoort te ontwerpen.

Onze ervaren specialisten produceren het nieuwe hekwerk op maat na uw goedkeuring.

Ontwerp uw eigen poort

Meedenken met u, de opdrachtgever, en telkens weer een project op maat afleveren: daar ligt de kracht van DJS Hekwerken. Met maatwerk bedoelen we ook echt maatwerk. We proberen de stijl van de toegangspoort zo goed mogelijk te laten aansluiten op de stijl van het gebouw. De technische eigenschappen moeten natuurlijk ook overeenkomen met uw wensen. De terreinafsluiting mag geen belemmering zijn, maar moet juist iets toevoegen.

  • Hekwerkspecialistenmet 25 jaar ervaring
  • Inspiratie opdoen in ons Experience Center
  • Eigen toegangspoort op maat ontwerpen
  • Uw unieke poort wordt in onze eigen werkplaats gemaakt en binnen 1 dag geplaatst

Voor meer informatie over het ontwerpen van uw eigen poort op maat neemt u contact op met de experts van DJS Hekwerken. Wilt u met eigen ogen zien wat voor toegangspoorten we leveren? Kom langs in ons Experience Center en ontdek de mogelijkheden. Uiteraard voorzien we u van persoonlijk advies. Maak direct een afspraak, u bent van harte welkom.

3D-TEKENINGEN

Aan de hand van uw eisen en wensen gaan we aan de slag met uw nieuwe toegangspoort. We maken een ontwerp en presenteren dit aan u door middel van een 3D-tekening. We geven u een toelichting bij de gedachte achter het ontwerp. Uiteraard is er altijd ruimte om vragen te stellen of aanpassingen door te geven. We willen dat u 100% tevreden bent. Pas na uw goedkeuring wordt uw toegangspoort in onze eigen werkplaats volledig op maat gemaakt. We voeren alles in eigen beheer uit. Er komt dus geen andere partij aan te pas.

We maken van tevoren duidelijke afspraken. Daarnaast staat u altijd in contact met een van onze professionele medewerkers. U kunt dus op ieder moment in het proces bij iemand terecht met vragen.

DUURZAME TOEGANGSPOORT

We behandelen al onze producten op een duurzame wijze tegen roestvorming. Daarnaast voorzien we de hekwerken van een 2-laags poedercoating, zodat u vele jaren plezier beleeft aan uw poort of hekwerk op maat.

Voorbeelden poorten op maat