Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Tijdloze poorten

Een vleugje moderniteit gecombineerd met tijdloze elegantie: onze poorten vormen een veelzijdige en duurzame oplossing voor een stijlvolle perceelafscheiding. Kies voor een tijdloze toegangspoort en geniet van een degelijke, unieke stijl die niet alleen vandaag, maar ook decennialang in de mode blijft. Betreed uw terrein met stijl en maak gegarandeerd indruk op elke bezoeker.

Hiermee maakt u gegarandeerd indruk op iedere bezoeker die uw terrein betreedt. Maak een keuze uit onze veelzijdige stijlselectie of ga voor een geheel nieuw design met een poort op maat. Zo zorgen we voor een passende entree die perfect aansluit op uw woning of bedrijfspand. Met meer dan 25 jaar ervaring op zak weten onze specialisten altijd een stijlvolle poort te realiseren die ook op technisch vlak weet te scoren.

  • Uw unieke toegangspoort in 1 dag geplaatst
  • Ons team heeft meer dan 25 jaar ervaring
  • Kies uit onze uitgebreide stijlselectie
  • …of ontwerp zelf uw toegangspoort
  • Bezoek ons inspirerende Experience Center

Wilt u meer weten over onze tijdloze toegangspoorten of bent u benieuwd hoe zo’n poort bij uw woning zal staan? U ervaart uw nieuwe entree in ons Experience Center. Onze specialisten denken met u mee! Neem gerust contact met ons op via de onderstaande knoppen.

Bekijk onze projecten met tijdloze poorten

In de afgelopen jaren hebben we al heel veel toegangspoorten mogen realiseren voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. We plaatsen niet alleen poorten uit onze stijlselectie, maar creëren ook unieke ontwerpen die we helemaal op maat maken. Bekijk een greep uit onze opgeleverde projecten hieronder.

Tijdloze toegangspoorten DJS Hekwerken
Tijdloze poort van DJS Hekwerken
Tijdloze poort van DJS Hekwerken

Meer tijdloze toegangspoorten bekijken

Contact met DJS Hekwerken

Wilt u meer weten over onze tijdloze toegangspoorten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?
Neem contact op met DJS Hekwerken via 0183 – 56 20 38 of info@djshekwerken.nl. We denken graag met u mee!