Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Over ons

DJS is gevestigd in Vuren met een zeer moderne werkplaats en showroom en waar de koffie voor u klaar staat.

Geschiedenis

DJS hekwerken & Toegangstechniek is in 1995 opgericht door vader en zoon de Jong. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog werkzaam in het bedrijf. In 2017 zijn wij verhuisd naar een toplocatie gelegen aan de A15.

Onze werkwijze

Veel van onze klanten zijn zeer goed te spreken over onze manier van werken. Het advies op het gebied van het design en techniek wordt als zeer prettig ervaren, maar vooral de manier waarop wij een complete poort in één keer monteren vinden vele uniek. “Maar één dag in de rommel”, “alles volledig gemonteerd en werkend opgeleverd” en “één aanspreekpunt is perfect” zijn veel gehoorde reacties.

Montage van de poorten

De montage van een poort gebeurd bij DJS zoveel mogelijk prefab dus niet op locatie, maar bij ons in de werkplaats waar de omstandigheden altijd ideaal zijn. Daardoor gaat er geen tijd verloren. Nadat de poort ‘af’ is wordt deze in z’n geheel naar de eindbestemming getransporteerd. Op locatie worden de werkzaamheden door onze eigen monteurs tot in detail uitgevoerd, ook de elektrische montage is in handen van onze eigen elektromonteurs.