Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Over ons

DJS is gevestigd in Vuren met een zeer moderne werkplaats en showroom en waar de koffie voor u klaar staat. Wilt u ons bezoeken dan zouden wij het op prijs stellen als u een afspraak maakt zodat wij u de tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Geschiedenis

DJS heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een kenniscentrum van kwalitatief hoogwaardige prefab toegangspoorten. Vooral op esthetisch en technisch gebied heeft DJS vanuit vier verschillende disciplines ruime ervaring opgebouwd. Met een eigen engineering, staal, elektrotechnische en bouwkundige afdeling is DJS in staat om een hoogwaardig totaalproduct bij haar klanten aan te bieden. Alles wordt klant specifiek als maatwerk, met uitsluitend vakmensen vervaardigd. Dat alles gebeurt onder één dak op de productielocatie in Vuren.

In oktober 2023 heeft de firma Pouleyn uit België de onderneming DJS overgenomen, waarmee de overall kennis nog verder is uitgebouwd. Pouleyn is namelijk specialist in maatwerk vanuit de houtsector en heeft een focus op houten schrijnwerk en houten toegangspoorten. De combinatie met de al door DJS ontwikkelde specialismen staat garant voor nog meer klantgerichte meerwaarde.

CONTACT MET DJS HEKWERKEN

Wilt u meer weten over DJS of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?
Neem contact op met DJS Hekwerken via 0183 – 56 20 38 of info@djshekwerken.nl. We denken graag met u mee!