Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Klassieke poorten

Houdt u van een traditionele look die pure nostalgie ademt? Ontdek onze collectie klassieke poorten, gekenmerkt door verfijnde sierornamenten zoals krullen, ringen en punten. Of u nu kiest uit ons uitgebreide assortiment stijlvolle exemplaren of samen met ons een compleet nieuw design creëert, uw entree zal perfect aansluiten op de charme van uw woning.

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij niet alleen retro toegangspoorten die passen bij de huidige stijltrends, maar ook maatwerkoplossingen die aan al uw wensen voldoen. Of u nu de voorkeur geeft aan een rustieke, traditionele uitstraling of juist wilt uitpakken met een extravagante klassieke poort: wij realiseren het voor u. Vertrouw op onze vakmanschap voor een degelijke, stijlvolle en technisch hoogwaardige poort waar u jarenlang plezier van zult hebben.

  • Uw unieke toegangspoort in 1 dag geplaatst
  • Meer dan 25 jaar ervaring in hekwerken en toegangstechniek
  • Uitgebreide stijlselectie om uit te kiezen
  • Exclusief maatwerk mogelijk
  • Doe inspiratie op in ons Experience Center

Meer weten over de mogelijkheden van een klassieke poort voor uw perceel afsluiting? Wij denken met u mee! Doe inspiratie op en ervaar uw nieuwe toegangspoort in ons Experience Center.

Bekijk onze projecten met klassieke poorten

Wij hebben al talloze klassieke toegangspoorten mogen plaatsen bij onze opdrachtgevers. Hieronder vallen projecten volgens een ontwerp uit onze stijlselectie, maar ook op maat gemaakte ontwerpen. We zijn trots op de unieke poorten die we hebben mogen realiseren. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Prachtig klassiek hek
Klassieke hekwerken DJS Hekwerken
Klassieke hekwerken van DJS Hekwerken

Meer klassieke poorten bekijken

CONTACT MET DJS HEKWERKEN

Wilt u meer weten over onze klassieke toegangspoorten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?
Neem contact op met DJS Hekwerken via 0183 – 56 20 38 of info@djshekwerken.nl. We denken graag met u mee!