Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Klassieke poorten

Houdt u van een traditionele look die pure nostalgie ademt? Onze klassieke poorten kenmerken zich door het gebruik van sierornamenten, zoals krullen, ringen en punten.

Houdt u van een traditionele look die pure nostalgie ademt? Onze klassieke poorten kenmerken zich door het gebruik van sierornamenten, zoals krullen, ringen en punten. Deze toegangspoorten zijn helemaal retro en zeker passend bij de stijl van nu. Of u het nu rustig en traditioneel wilt houden of juist wilt gaan voor een extravagante klassieke poort: met meer dan 25 jaar ervaring op zak kunnen we het allemaal voor u realiseren. Hoe dan ook profiteert u van een degelijke, stijlvolle en technisch hoogwaardige poort waar u jarenlang plezier van zult hebben.

  • Uw unieke toegangspoort in 1 dag geplaatst
  • Meer dan 25 jaar ervaring in hekwerken en toegangstechniek
  • Uitgebreide stijlselectie om uit te kiezen
  • Exclusief maatwerk mogelijk
  • Doe inspiratie op in ons Experience Center

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een klassieke toegangspoort als perceelafsluiting? Onze specialisten denken graag met u mee. Op deze pagina laten we u al een aantal projecten zien, maar om de stijl écht te proeven bezoekt u ons Experience Center. Maak een afspraak of neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

Bekijk onze projecten met nostalgische poorten

Als echte specialist op het gebied van toegangstechniek hebben we al talloze klassieke toegangspoorten mogen plaatsen bij uiteenlopende opdrachtgevers. Hieronder vallen projecten volgens een ontwerp uit onze stijlselectie, maar ook op maat gemaakte ontwerpen. We zijn trots op de unieke poorten die we hebben mogen realiseren. Neem hieronder een kijkje voor een aantal voorbeelden van onze nostalgische poorten.

Prachtig klassiek hek
Zwart klassiek hek

Meer klassieke poorten bekijken