Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Landelijke poorten

Ontdek de verfijnde charme van onze landelijke poorten, vervaardigd uit hoogwaardige materialen en gedetailleerd met prachtige ornamenten aan de bovenkant. Bij DJS realiseren we uw ideale landelijke hekwerk, op maat gemaakt naar uw wensen. De landelijke poorten hebben een natuurlijke uitstraling en passen bij de verschillende Nederlandse landschappen. We bieden vele soorten landelijke poorten aan, elk gerealiseerd uit materialen van de beste kwaliteit.

Uw toegangspoort is het eerste wat uw gasten verwelkomt. Het is uw persoonlijke visitekaartje. Of u nu kiest voor een metalen of houten toegangspoort, onze landelijke poorten worden zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw woning en het karakteristieke landschap. Al ons hekwerk wordt in eigen beheer vervaardigd met de beste materialen, en met regelmatig onderhoud blijft het sluitmechanisme van de poort soepel functioneren, zodat u jarenlang kunt genieten van uw investering.

  • Experts met ruim 25 jaar ervaring
  • Veel keuze uit onze veelzijdige landelijke selectie
  • Eigen landelijke poort compleet op maat ontwerpen
  • Doe inspiratie op en krijg persoonlijk advies in ons Experience Center

SOORTEN LANDELIJKE POORTEN

De populariteit van toegangspoorten neem toe, vanwege privacyredenen en om de uitstraling. Toegangspoorten kunnen op twee manier opengaan: naar binnen of zijwaarts.

Landelijke draaipoort: Draaipoorten gaan vanuit het midden naar binnen open. Ze hebben daardoor ruimte nodig. Als u een lange oprit heeft, dan is het mogelijk om een landelijke draaipoort te laten plaatsen.

Landelijke schuifpoort: Om toch te voldoen aan de vraag naar privacy en veiligheid voor iedereen, hebben we ook toegangspoorten die zijwaarts opengaan. U hoeft geen ruimte op het perceel op te offeren, omdat de poort langs de grens van uw terrein opengaat.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die onze landelijke poorten bieden? Kom langs in ons Experience Center. We hebben daar veel typen toegangspoorten op display staan, zodat u inspiratie kunt opdoen. Bovendien krijgt u direct persoonlijk advies.

PROJECTEN MET LANDELIJKE POORTEN

We hebben landelijke poorten in veel verschillende stijlen. Bekijk onze projecten en doe inspiratie op. Zo krijgt u een idee van hoe we te werk gaan en welke soort landelijk hekwerk u wilt. U heeft de mogelijkheid om een toegangspoort uit onze selectie te kiezen of een compleet nieuw design op maat te laten ontwerpen door onze specialisten.

Landelijke houten poort DJS Hekwerken  Landelijke houten poort DJS Hekwerken  Landelijke houten poort DJS Hekwerken

Meer landelijke poorten bekijken

CONTACT MET DJS HEKWERKEN

Wilt u meer weten over onze landelijke toegangspoorten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?
Neem contact op met DJS Hekwerken via 0183 – 56 20 38 of info@djshekwerken.nl. We denken graag met u mee!