Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Landelijke poorten

Een landelijke poort van hout of metaal is vaak sierlijker dan een moderne toegangspoort. Met aan de bovenkant prachtige ornamenten brengt u de landelijke stijl naar voren. Bij ons vindt u uw ideale landelijke hekwerk dat we compleet naar uw wensen creëren.

De landelijke poorten hebben een natuurlijke uitstraling en passen bij de verschillende Nederlandse landschappen, zoals steden, bosgebieden en weidegronden. We bieden vele soorten landelijke poorten aan, elk gerealiseerd uit materialen van de beste kwaliteit. Wilt u hekwerk dat niemand anders heeft, dan maken we een compleet uniek design naar uw wensen. De experts van DJS Hekwerken hebben ruim 25 jaar ervaring en maken speciaal voor u een sierlijke inrijpoort waar u jarenlang van kunt genieten.

  • Experts met ruim 25 jaar ervaring
  • Veel keuze uit onze veelzijdige landelijke selectie
  • Eigen landelijke poort compleet op maat ontwerpen
  • Doe inspiratie op en krijg persoonlijk advies in ons Experience Center

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die onze landelijke poorten bieden voor de afsluiting van uw kavel? Kom langs in ons Experience Center. We hebben daar veel typen toegangspoorten op display staan, zodat u inspiratie kunt opdoen. Bovendien krijgt u direct persoonlijk advies. Neem contact op via de onderstaande buttons om een afspraak te maken.

WAAROM EEN LANDELIJKE POORT?

Een toegangspoort is het eerste dat uw gasten zien bij aankomst. Het is uw visitekaartje. Of u nu voor een metalen of houten toegangspoort kiest, een landelijke poort is onderdeel van uw perceel en moet goed passen bij uw woning of het specifieke landschap. Ons hekwerk wordt volledig in eigen beheer en van de beste materialen gemaakt. Natuurlijk wilt u dat het mechanisme, dat de poortdelen sluit, goed blijft werken. Met het juiste onderhoud geniet u jarenlang van de poort.

SOORTEN LANDELIJKE POORTEN

De populariteit van toegangspoorten neem toe, vanwege privacyredenen en om de uitstraling. Toegangspoorten kunnen op twee manier opengaan: naar binnen of zijwaarts. U moet dus voldoende ruimte hebben voor een poort. We lichten de verschillende soorten graag toe.

Landelijke draaipoort

Draaipoorten gaan vanuit het midden naar binnen open. Ze hebben daardoor ruimte nodig. Als u een lange oprit heeft, dan is het mogelijk om een landelijke draaipoort te laten plaatsen. Op het platteland is dit meestal geen probleem, maar in steden vaak wel. De meeste landelijke poorten hebben dit mechanisme.

Landelijke schuifpoort

Om toch te voldoen aan de vraag naar privacy en veiligheid voor iedereen, hebben we ook toegangspoorten die zijwaarts opengaan. U hoeft geen ruimte op het perceel op te offeren, omdat de poort langs de grens van uw terrein opengaat.

CONTACTPERSOON EN HELDERE AFSPRAKEN

Bij DJS Hekwerken kunt u altijd een van onze medewerkers bereiken als u vragen heeft. Van ontwerp tot installatie van de landelijke poort; u weet altijd waar u aan toe bent. We maken van tevoren duidelijke afspraken. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 

ANDERE PROJECTEN MET LANDELIJKE POORTEN

We hebben landelijke poorten in veel verschillende stijlen. Bekijk onze projecten en doe inspiratie op. Zo krijgt u een idee van hoe we te werk gaan en welke soort landelijk hekwerk u wilt. U heeft de mogelijkheid om een toegangspoort uit onze selectie te kiezen of een compleet nieuw design op maat te laten ontwerpen door onze specialisten.

    

Meer landelijke poorten bekijken

UNIEK LANDELIJK HEKWERK CREËREN

Ieder project is uniek en daarom leveren we bij DJS Hekwerken altijd maatwerk. We ontwerpen uw nieuwe landelijke poort naar wens. Daarbij houden we rekening met de uitstraling van uw woning, omdat de poort volledig op uw woning moet aansluiten. Met uw input creëren we gegarandeerd een prachtig individueel, landelijk design. Dit ontwerp presenteren we uiteindelijk aan u via een 3D-tekening. Pas als u het ontwerp heeft goedgekeurd, gaan we aan de slag. We maken en assembleren alles in onze eigen werkplaats. Er komt geen andere partij aan te pas. Na de productie maken we een afspraak om de landelijke poort te komen plaatsen.

Beveiliging

Als u uw poort goed laat onderhouden, dan geniet u niet alleen langer van de landelijke uitstraling, maar ook van een goede beveiliging. Een toegangspoort zorgt ervoor dat niemand zonder toestemming uw terrein op komt, omdat iedereen zich eerst moet melden via de ingebouwde intercom.

Woont u aan een drukke weg? De landelijke poorten kunnen hoog genoeg zijn om te voorkomen dat uw kinderen of huisdieren zonder toezicht de weg op rennen. Kies de juiste toegangspoort of voor uw locatie en situatie. Bij DJS Hekwerken heeft u ook de mogelijk om zelf een poort te ontwerpen.

Gemak en privacy

Een landelijke poort biedt ook veel gemak. Bij een lange oprit hoeft de postbode niet helemaal naar uw woning toe, maar kan hij de post in de brievenbus doen die in de meeste gevallen in de stenen kolom naast de poort zit. U weet ook altijd wie er voor de poort staat door het intercomsysteem.

De verschillende poorten verschillen sterk in uitstraling en bieden elk weer een andere mate van privacy. De meeste landelijke poorten zijn meer open, terwijl de meeste houten poorten gesloten zijn en meer privacy bieden. Natuurlijk kunnen we voor u een uniek design ontwerpen en het landelijke van een poort met het privacy-aspect combineren.

Karakter

De voornaamste reden waarom mensen kiezen voor een landelijk hekwerk is omdat het karakter heeft. Een landelijke poort komt echter pas volledig tot zijn recht als hij goed past het gebouw of de omgeving. In de natuurlijkere gebieden bijvoorbeeld komt een landelijke poort helemaal tot zijn recht. Weet u niet zeker welk type poort bij uw woning of omgeving past? Neem contact met ons op en we helpen u verder.