Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Exclusieve toegangspoorten

Met onze exclusieve toegangspoorten zorgt u voor een stijlvolle en unieke entree tot uw terrein. Uiteraard geven we een hoge prioriteit aan het fabriceren van betrouwbare hekwerken die uw perceel optimaal beveiligen.

Een toegangspoort is niet alleen het visitekaartje van uw woning, maar ook voor uzelf het eerste en laatste wat u ziet bij het betreden en verlaten van uw woning. Bent u op zoek naar een exclusieve toegangspoort die uw perceel ultraveilig afsluit én de uitstraling van uw woning verfraait? De experts van DJS Hekwerken hebben meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van luxe inrijpoorten. We ontwerpen, maken en monteren hoogwaardige oplossingen met oog voor de klant, gevoel voor design en verstand van techniek.

  • Uw unieke toegangspoort in 1 dag geplaatst
  • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak
  • Uitgebreide stijlselectie
  • Exclusief maatwerk mogelijk
  • Ervaar uw nieuwe poort in ons Experience Center

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw erfafsluiting? Bekijk onze verschillende stijlen hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook van harte welkom in ons Experience Center. Gebruik de onderstaande buttons om contact op te nemen of een afspraak te maken.

Uw nieuwe toegangspoort: vakmanschap en design

Onze werkwijze bestaat uit zowel prefab als op locatie vervaardigde toegangspoorten. Prefab toegangspoorten maken en monteren we in onze eigen werkplaats, waarna we ze binnen slechts één dag kunnen plaatsen. Wanneer dit niet mogelijk is, bouwen we uw nieuwe inrijpoort vakkundig bij u op locatie (eventueel in samenwerking met uw aannemer).

Waarom een goede toegangspoort hét verschil maakt

De afgelopen jaren is goede beveiliging steeds belangrijker geworden. Daarom vinden we ook bij DJS Hekwerken dat veiligheid voor alles gaat. Design is belangrijk en bepaalt de uitstraling van uw sierpoort. U kijkt er immers iedere dag tegenaan. Maar de veiligheid en betrouwbaarheid moeten hierbij altijd gewaarborgd blijven. Uw persoonlijke wensen in acht nemend, bewaken we daarom altijd de technische kwaliteit van de poort.

Moderne toegangspoorten

In de collectie moderne poorten herkent u de stijlkenmerken van uw woning: strakke lijnen, moderne materialen en abstracte vormen. Subtiel design dat bepalend is voor de klasse van deze poorten. Een moderne poort van DJS Hekwerken is daarmee een echte eyecatcher. Wie door deze poort naar binnen gaat, verwacht méér.

Meer over moderne poorten

Tijdloze toegangspoorten

Met een tijdloze toegangspoort geeft u uw buitenterrein precies de juiste status, passend bij de tuin en de gevel erachter. Voor eens en altijd een goede keuze! Ook als het gaat om kwaliteit en levensduur zijn de inrijpoorten van DJS Hekwerken tijdloos: dankzij hun solide constructie gaan ze decennialang mee.

Meer over tijdloze poorten

Klassieke toegangspoorten

Wie eeuwenoude poorten bekijkt, raakt geboeid door het vakwerk. Elk detail heeft aandacht gekregen. En daar hebben we ons door laten inspireren bij onze klassieke sierpoorten. Rondingen en versieringen zorgen voor bijzondere allure. Een klassieke poort van DJS Hekwerken maakt van uw huis een landhuis.

Meer over klassieke poorten

Landelijke toegangspoorten

Als er íets is dat de landelijke uitstraling van uw woning versterkt, is het wel een houten poort met de robuuste eenvoud van het landleven. Stoer, puur en authentiek. Een ode aan traditionele landhekken. Ondertussen bedient u uw poort wél met moderne techniek. Zo combineert u een landelijke uitstraling met eigentijds comfort.

Meer landelijke poorten

Toegangspoort  volgens uw eigen ontwerp laten maken

Wilt u nog net dat extra stapje nemen en uw toegangspoort helemaal naar wens laten samenstellen? Ook dat kunnen we voor u realiseren. We hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van zeer exclusieve inrijpoorten. Gebaseerd op het ontwerp van een architect, een van onze ontwerpers of uzelf. Individueel design, helemaal zoals u dat wilt.

Ontwerp uw eigen poort

Eindeloze mogelijkheden voor inrijpoorten

Naast exclusieve toegangspoorten voor particulieren biedt DJS Hekwerken industrieel maatwerk voor bedrijven en andere industriële omgevingen. Volledig op maat vervaardigd, in onze eigen werkplaats. Is er sprake van veel logistiek verkeer? Dan is de DJS SpeedGate dé oplossing. Deze hydraulisch aangedreven poort opent zich in luttele seconden en sluit uw terrein ultraveilig af. Bij DJS Hekwerken zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Om helemaal geen omkijken naar uw poort te hebben, bieden we ook serviceovereenkomsten aan voor exclusieve service en periodiek onderhoud. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal functionerende toegangspoort.