Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Moderne poorten

Bent u op zoek naar een moderne poort die bij het exterieur van uw woning past? Dan kunt u terecht bij DJS. Met een prachtige, eigentijdse toegangspoort op maat maakt u een goede eerste indruk bij iedereen die uw woning betreedt. In onze collectie moderne poorten herkent u de stijlkenmerken van uw woning: strakke lijnen, moderne materialen en abstracte vormen. Subtiel design dat bepalend is voor de luxe uitstraling deze poorten.

Wanneer u op zoek bent naar een exclusieve moderne poort als veilige en stijlvolle afsluiting van uw perceel, dan is DJS Hekwerken dé specialist. Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring met zowel het ontwerpen als produceren van luxe toegangspoorten. We gaan altijd voor een oplossing die kwaliteit, stijl en techniek perfect met elkaar combineert.

  • Uw unieke toegangspoort in 1 dag geplaatst
  • Meer dan 25 jaar vakervaring
  • Zeer uitgebreide selectie aan stijlen
  • Exclusief maatwerk is ook mogelijk
  • Beleef uw nieuwe moderne toegangspoort in ons Experience Center

Bent u benieuwd wat er mogelijk is voor uw perceel afsluiting? We denken graag met u mee over uw nieuwe moderne toegangspoort. Bekijk op deze pagina onze projecten of kom inspiratie opdoen in ons Experience Center.

Bekijk onze projecten met moderne poorten

In de afgelopen jaren hebben we al vele prachtige moderne poorten mogen realiseren voor talloze opdrachtgevers. Of het nu om een ontwerp uit onze stijlselectie gaat of een volledig nieuw ontwerp dat naadloos aansluit op de stijl van uw woning: wij verzorgen het tot in de puntjes voor u. Bekijk hieronder een greep uit onze projecten en laat u inspireren voor uw eigen moderne toegangspoort.

zwarte moderne poort van staal
zwarte moderne poort met RVS palen
zwarte moderne poort van staal

Meer moderne poorten bekijken

CONTACT MET DJS HEKWERKEN

Wilt u meer weten over onze moderne toegangspoorten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?
Neem contact op met DJS Hekwerken via 0183 – 56 20 38 of info@djshekwerken.nl. We denken graag met u mee!