Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Service & Onderhoud

Bij de door DJS hekwerken geleverde automatische poort(en) heeft u gekozen voor een betrouwbaar systeem.

We leveren een technisch product met een zo hoog mogelijke kwaliteitsstandaard. Aangezien de producten aan allerlei weersomstandigheden worden blootgesteld en (vrijwel) dagelijks worden gebruikt is goed onderhoud voor een stabiel werkende poort uitermate belangrijk.

Nadat het product is geplaatst, moet u er op kunnen vertrouwen dat alles naar wens blijft functioneren. Goed onderhoud aan uw automatische poort is hiervoor essentieel voor de continuïteit en de veiligheid van uw poort.

Door jaarlijks onderhoud aan het automatiseringssysteem van uw automatische poort(en) te laten uitvoeren voldoet u aan de wettelijke eisen, zoals opgesteld in de NEN-EN 13241-2, omtrent het veilig functioneren van uw automatische poort(en).

Om u de service te kunnen verlenen die u wenst, bieden wij verschillende service vormen voor uw automatiseringssysteem en accessoires aan.

Voordelen voor contracthouders

  • Jaarlijks preventief onderhoud
  • Extra garantie op artikelen, arbeid en voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Extra snelle responstijden bij calamiteiten