Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Service & Onderhoud

Bij DJS Hekwerken heeft u gekozen voor een automatische poort van betrouwbare kwaliteit. Onze technisch hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsstandaarden, aangezien ze dagelijks worden blootgesteld aan diverse weersomstandigheden en intensief gebruik. Het is van cruciaal belang om uw automatische poort goed te onderhouden, wat bijdraagt aan een stabiele werking.

Vertrouwen in de duurzame prestaties van uw poort is essentieel na installatie. Periodiek onderhoud is dan ook van groot belang voor zowel de continuïteit als de veiligheid van uw automatische poort. Door jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren aan het automatiseringssysteem, voldoet u tevens aan de wettelijke eisen zoals vastgesteld in de NEN-EN 13241-2, die betrekking hebben op het veilig functioneren van uw poort.

Wij begrijpen dat u waarde hecht aan optimale service. Daarom bieden wij diverse servicevormen aan voor het onderhoud van uw automatiseringssysteem en accessoires, zodat u kunt blijven vertrouwen op de probleemloze werking van uw poort(en).

Voordelen voor contracthouders

  • Jaarlijks preventief onderhoud
  • Extra garantie op artikelen, arbeid en voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Extra snelle responstijden bij calamiteiten

CONTACT MET DJS HEKWERKEN

Wilt u meer weten over onze service & onderhoud of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?
Neem contact op met DJS Hekwerken via 0183 – 56 20 38 of info@djshekwerken.nl.