Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Houten poorten voorbeelden

Bent u op zoek naar een houten poorten voorbeelden met een natuurlijke uitstraling? Bij ons vindt u prachtige houten poorten die we volledig naar uw wensen realiseren. Deze inrijpoorten kenmerken zich door een natuurlijke uitstraling en robuuste eigenschappen. We hebben een uitgebreide stijlselectie met prachtige exemplaren, maar we kunnen ook samen met u een compleet nieuw design maken. Zo zal uw entree perfect aansluiten op uw woning.

De toegangspoort is het visitekaartje van uw woning. Hout heeft een warme uitstraling en geeft bezoekers het gevoel dat ze welkom zijn. We maken onze poorten van topkwaliteit hout, waardoor ze er stuk voor stuk luxueus uitzien. Met het juiste onderhoud blijft het hout mooi en blijft het mechanisme goed werken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw houten poort lang meegaat.

Exclusieve toegangspoort van DJS Hekwerken Landelijke poort van DJS Hekwerken

SOORTEN HOUTEN POORTEN

Over de jaren heen zijn poorten steeds populairder geworden. Veel meer mensen kunnen een houten poort aanschaffen, maar niet ieder perceel is geschikt voor hetzelfde type poort. Daarom zijn er twee soorten toegangspoorten:

SCHUIFPOORTEN: Heeft u beperkte ruimte en diepte in uw oprit, maar wel genoeg ruimte aan de zijkant van uw perceel? Dan is een houten schuifpoort perfect. U kunt uw auto direct achter de poort plaatsen, omdat de poort zijwaarts opengaat.

DRAAIPOORTEN: Als u genoeg ruimte op uw perceel heeft en van een warm welkom houdt, dan heeft u de mogelijkheid om een draaipoort te kiezen. Onze houten draaipoorten hebben meer diepte nodig, maar geen ruimte aan de zijkant. Onze experts kunnen deze soort eenvoudig tussen twee huizen plaatsen.

Meer weten over de mogelijkheden van een houten poort voor uw perceel afsluiting? Wij denken met u mee! Doe inspiratie op en ervaar uw nieuwe houten toegangspoort in ons Experience Center.

BEKIJK ONZE HOUTEN POORTEN VOORBEELDEN HIERONDER:

Exclusieve hekwerken DJS Exclusieve houten hekwerken houten tijdloze poort met houten palen houten moderne schuifpoort met stalen palen houten moderne poort

Bekijk meer houten poorten voorbeelden op onze inspiratie pagina.