Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Elektrische poorten

Wij beschikken over veel ervaring als het gaat om het fabriceren en monteren van elektrische poorten. Tijdens het bouwproces maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en omdat we u bij het ontwerpproces betrekken, zijn we er zeker van dat we een poort zullen fabriceren die past bij de stijl van uw woning en bij uw smaak. De elektrische poorten worden allemaal op maat gemaakt volledig in eigen beheer. Deze wijze van werken zorgt ervoor dat wij uw poort in één dag kunnen monteren. Bij elektrische poorten kunt u uiteraard ook kiezen voor verlichting en een goede intercom installatie.

U kunt kiezen uit verschillende elektrische poorten

Indien u overweegt om een poort te laten plaatsen, kunt u kiezen uit zeer veel verschillende soorten elektrische poorten. DJS Hekwerken heeft onder andere klassieke en moderne poorten in haar assortiment opgenomen, maar ook houten elektrische poorten zijn mogelijk. Bij het bekijken van deze site, kunt u een goed beeld krijgen van de elektrische poorten die wij voor u kunnen fabriceren en monteren. Het spreekt voor zich dat wij de voorbeelden op deze site kunnen aanpassen aan uw persoonlijke smaak.

Contact

Nadat u een keuze uit de verschillende elektrische poorten heeft kunnen maken gaan we samen met u bekijken waar u over wilt kunnen beschikken. Op het gebied van verlichting, beveiliging en bijvoorbeeld materiaalgebruik kunt u uw eigen voorkeur aangeven. Voor het krijgen van een goed inzicht in onze elektrische poorten, kunt u een afspraak maken door het contactformulier op deze site in te vullen. Het is ook mogelijk om te bellen naar 0183 – 56 20 38 of een mail te sturen naar info@djs-hekwerken.nl.