Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Hekwerk plaatsen

Een hekwerk plaatsen kan normaal enige tijd in beslag nemen. Bij DJS Hekwerken echter zijn wij in staat om binnen één dag een hekwerk te plaatsen. Als de ontwerpfase is afgerond en u de goedkeuring aan het ontwerp heeft gegeven, beginnen we met de fabricage van het hek. Dankzij onze voorbereiding kunnen wij altijd het hekwerk in één dag plaatsen.

Voor we het hekwerk plaatsen hebben we veel contact met u

Voorafgaand aan het hekwerk plaatsen willen we bij DJS Hekwerken weten wat uw wensen zijn. Het gaat dan niet alleen over het hek, maar ook over de wijze van monteren en de elektrische aspecten van de poort. Zo krijgen wij samen het complete plaatje van woning met hekwerk voor ogen. Dankzij onze voorbereiding en de prefabconstructie zal het hekwerk plaatsen in één dag geen probleem opleveren.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een hekwerk dan komen wij graag met u in contact. Als u het contactformulier op deze site invult, kunnen wij u uitnodigen voor een gesprek. Hierna kunnen we het hekwerk produceren en plaatsen. Als u een paar vragen wilt stellen over een hekwerk plaatsen, kunt u er ook voor kiezen om te bellen naar 0183 – 56 20 38 of te mailen naar info@djs-hekwerken.nl. Onze medewerkers zullen u een zo goed mogelijk antwoord doen toekomen.