Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Poort hekwerk

Het ontwerpen van een poort en hekwerk, de fabricage en montage is onze passie. DJS Hekwerken heeft al vele jaren ervaring in het vervaardigen en monteren van poorten en hekken. Daarom zijn wij er zeker van dat wij veel voor u kunnen beteken indien u een poort en een hekwerk wilt aanschaffen. Al bij het maken van een keuze voor een poort en hekwerk kunnen wij u van een gedegen advies voorzien.

Een poort en een hekwerk geven uw woning meer uitstraling

Bij een huis dat met zorg is gebouwd of gerenoveerd past een fraaie poort en bijpassend hekwerk. Hoe ziet de ideale poort met een bijpassend hekwerk eruit? Welke stijl past bij de woning? Bij DJS Hekwerken zijn wij in staat om poorten en hekken van veel verschillende stijlen en materialen te ontwerpen en te fabriceren. Als u op zoek bent naar een mooie poort met bijpassend hekwerk, vragen wij u om de voorbeelden op deze site te bekijken.

Contact

Voor we voor u een poort en een hekwerk kunnen fabriceren, is het van belang dat we afspraken maken over materialen, uitvoering en over de technische aspecten. Indien u het contactformulier op deze site invult, zorgen wij ervoor dat we u snel te spreken krijgen. Als alle afspraken met betrekking tot de poort en het hekwerk duidelijk zijn, vangen wij aan met het maken van een ontwerp en met de fabricage. Omdat we het totale productie en montageproces in eigen hand houden, is het voor ons mogelijk om de kwaliteit van onze producten te garanderen.