Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Poorten hout

Poorten van hout zorgen voor een heel andere uitstraling dan bijvoorbeeld ijzeren poorten. Woningen met poorten van hout doen vaak landelijk aan. Toch is het voor de ontwerpafdeling van DJS Hekwerken mogelijk om met dit materiaal een heel moderne poort te ontwerpen. Als u de afbeeldingen op deze site bekijkt, zult u poorten van hout aantreffen die er heel klassiek en landelijk uitzien, maar in combinatie met andere materialen kan hout ook voor een moderne uitstraling zorgen.

Wij maken graag mooie poorten van hout

Het fabriceren van poorten van hout heeft voor onze medewerkers iets magisch. Het is een natuurproduct en dat merken we als we er mee aan het werk gaan. Dat kunt u ook zien als uw poort klaar is. Bij het maken van een keuze uit onze poorten van hout, kunt u kiezen voor een open structuur, maar wij maken ook poorten van hout die helemaal gesloten zijn. Verder is het mogelijk om alle technieken die toegepast kunnen worden op een normale poort, in een houten poort te verwerken.

Contact

Indien u interesse heeft in poorten van hout, zouden we dat graag van u vernemen. Als u het contactformulier op deze site invult, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor een gesprek. Tijdens dat gesprek zullen wij aangeven hoe wij onze poorten van hout maken en wat we voor u kunnen betekenen. Mocht u eerst wat vragen willen stellen, dan kunt u er ook voor kiezen om te bellen naar 0183 – 56 20 38 of te mailen naar info@djs-hekwerken.nl. Een medewerker van ons bedrijf zal u zo uitgebreid als mogelijk informeren over onze producten.