Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Poorten ijzer

De ontwerpafdeling van DJS Hekwerken is in staat om poorten van ijzer op zeer veel verschillende manieren vorm te geven. Van de klassieke spijlen met de punten er op tot een modern hekwerk waarbij de spijlen allemaal verbogen lijken. Omdat wij het ontwerp en de fabricage van onze producten in eigen hand houden, is het voor u mogelijk om een keuze te maken uit onze poorten van ijzer en daarna aan te geven wat u er aan wilt laten veranderen. Zo is het mogelijk om poorten aan te passen aan uw eigen stijl.

Onze poorten van ijzer zijn van een uitstekende kwaliteit

Bij DJS Hekwerken maken we alleen gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor wij zorg kunnen dragen voor poorten van ijzer van een uitstekende kwaliteit. Daarbij komt dat wij veel ervaring hebben in het fabriceren van poorten. Mocht u op zoek zijn naar een poort voor uw woning of bedrijf, dan kunt u gebruik maken van onze expertise en onze vaardigheden. Samen met onze klanten ontwerpen wij poorten van ijzer welke exact aansluiten op de wensen van de klant.

Moderne poort van DJS Hekwerken

Contact

Om vast te kunnen stellen wat u precies van ons verwacht als het gaat om onze poorten , komen wij graag met u in contact. Door middel van het contactformulier op deze site, kunt u aangeven dat wij contact met u mogen opnemen. Tijdens een gesprek kunt u aangeven welke keuze uit onze poorten van ijzer u heeft gemaakt. Daarna bespreken we uw persoonlijke voorkeuren en geven wij aan hoe we daaraan tegemoet kunnen komen. Als u een paar snelle vragen wilt stellen, kunt u ook een mail sturen naar info@djs-hekwerken.nl of bellen naar 0183 – 56 20 38.