Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Sierpoorten

Het maken van een keuze uit één van de vele sierpoorten op deze site, is niet altijd even eenvoudig. De ontwerpafdeling van DJS Hekwerken kan aanpassingen aanbrengen op de afgebeelde sierpoorten. Het vervaardigen van de sierpoorten gebeurt volledig in eigen beheer. Omdat wij het fabricageproces in eigen hand houden en alleen maar gebruik maken van hoogwaardige materialen, wordt de kwaliteit van de poorten door ons gegarandeerd.

Wij kunnen onze sierpoorten naar uw eigen smaak aanpassen

De vele sierpoorten welke door DJS Hekwerken kunnen worden ontworpen en gefabriceerd, staan weergegeven op deze site. Het is altijd mogelijk om een keuze te maken uit de voorbeelden van de sierpoorten, waarna u aangeeft welke aanpassingen u zou willen maken. De ontwerpafdeling van ons bedrijf neemt bij het maken van een ontwerp van sierpoorten de wensen van onze klanten mee. Hierdoor kunnen wij een poort maken die in het geheel voldoet aan de wensen van onze klant.

Contact

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen op het gebied van sierpoorten, is het van belang om met u in gesprek te geraken. Door het contactformulier op deze site in te vullen, geeft u ons de mogelijkheid om een afspraak met u te maken. Tijdens het gesprek kunnen we onze sierpoorten bespreken en bekijken welke mogelijkheden er zijn. Het is ook mogelijk om te bellen naar 0183 – 56 20 38 of een mail te sturen naar info@djs-hekwerken.nl.