Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Smeedijzeren hekwerk

Als u kiest voor het laten plaatsen van een smeedijzeren hekwerkzorgt u er voor dat het plaatje van uw huis en tuin echt wordt afgemaakt. Indien u nadenkt over een smeedijzeren hekwerk voor uw tuin, zult u zeker ook een beeld hebben van hoe zo’n hekwerk er uit moet komen te zien. Dat beeld kunt u delen met DJS Hekwerken, zodat onze ontwerpafdeling een hek kan ontwerpen dat geheel overeenkomt met uw wensen. Ter inspiratie kunt u op deze site een afbeelding vinden van een hek dat er uitziet als het smeedijzeren hekwerk dat u voor ogen heeft.

Een smeedijzeren hekwerk kan aangepast worden aan uw smaak

Omdat DJS Hekwerken het complete ontwerp en fabricage proces van een smeedijzeren hekwerk in eigen hand houdt, is het voor ons mogelijk om elke aanpassing die u wenst door te voeren. Indien het ontwerp voor het smeedijzeren hekwerk door u is goedgekeurd, wordt het volledig in eigen beheer gemaakt, waardoor wij garant kunnen staan voor de kwaliteit van het smeedijzeren hek dat u aanschaft.

Contact

Wij komen graag met u in contact indien u heeft besloten een smeedijzeren hekwerk aan te schaffen. Ook als u zich nog wilt oriënteren bent u van harte welkom bij ons bedrijf. Als u het contactformulier op deze site invult, maakt u het voor ons mogelijk om contact op te nemen met u. Wij nodigen u graag uit in ons bedrijf, zodat u in alle rust een smeedijzeren hekwerk kunt selecteren. Mocht u op een andere wijze dan met het contactformulier in contact willen treden met ons bedrijf, dan kunt u een mail sturen naar info@djs-hekwerken.nl of bellen naar 0183 – 56 20 38.