Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Stalen poorten

Wilt u een erfafscheiding laten realiseren en heeft u daarbij een voorkeur voor een robuuste of indrukwekkend ogende entree? Dan is een stalen poort iets voor u. Een toegangspoort van staal beschermt en beveiligt uw woning en tuin op een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke manier. Stalen poorten zijn bovendien een ijzersterke keuze als het gaat om veiligheid en privacy.

Verschillende soorten stalen poorten

Veel meer mensen kiezen voor een stalen poort, maar niet ieder perceel is geschikt voor hetzelfde type poort. Daarom zijn er twee soorten toegangspoorten:

Schuifpoorten: een schuifpoort is de ideale ruimtebesparende oplossing. Omdat dergelijke stalen poorten naar de zijkant openen, zijn ze bijzonder geschikt voor percelen met een beperkte diepte. Voorwaarde is wel dat er genoeg ruimte in de breedte is. Draaipoorten: een draaipoort opent naar binnen toe. Daarom moet de ruimte achter de stalen poort groot genoeg zijn en kunt u uw auto niet direct achter de toegangspoort parkeren. Draaipoorten lenen zich daarentegen juist goed voor niet al te brede percelen.

Stalen designpoort

Wat het ontwerp betreft, is er van alles mogelijk. U kunt bij ons terecht voor een stalen designpoort met bijvoorbeeld een klassieke, moderne, tijdloze of landelijke uitstraling.

Heeft u een stalen poort met een specifiek, exclusief of individueel design in gedachten? Dan bent u bij DJS bij het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring kan DJS Hekwerken vrijwel elke designpoort van staal ontwikkelen. Zo krijgt u een stalen designpoort op maat die helemaal aan uw wensen voldoet. Informeer u wel eerst omtrent de regels in uw gemeente ten aanzien van erfafscheidingen.

Onze werkwijze bij stalen poort laten ontwerpen

Bij DJS Hekwerken produceren we stalen poorten in onze eigen werkplaats door professionele vakmensen. Voorafgaand aan het ontwikkelproces worden heldere afspraken met u gemaakt. En ook tijdens de productie blijven we steeds met u in contact. Het plaatsen van uw stalen poort doen we in één dag, op een datum die u het best uitkomt.

Contact

Om vast te kunnen stellen wat u precies van ons verwacht als het gaat om poorten van staal, komen wij graag met u in contact. Door middel van het contactformulier op deze site, kunt u aangeven dat wij contact met u mogen opnemen. Tijdens een gesprek kunt u aangeven welke keuze uit onze poorten van staal u heeft gemaakt. Daarna bespreken we uw persoonlijke voorkeuren en geven wij aan hoe we daaraan tegemoet kunnen komen. Als u een paar snelle vragen wilt stellen, kunt u ook een mail sturen naar info@djs-hekwerken.nl of bellen naar 0183 – 56 20 38.