Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Tuin hekwerk

Bij een huis dat met zorg is gebouwd of gerenoveerd past een tuin met een fraai hekwerkDJS Hekwerken maakt het plaatje voor u af. Tuin hekwerk ontwerpen, fabriceren en monteren is onze passie. Op deze site kunt u een indruk krijgen van de tuin hekwerken die door ons worden gemaakt. Samen met u ontwerpen wij een tuin hekwerk dat past bij de tuin en de woning.

Een tuin met een hekwerk zorgt voor een mooi plaatje

Een tuin met een hekwerk zorgt voor een mooie uitstraling van een woning. Vooral als het tuin hekwerk het resultaat is van een mooi ontwerp en als er hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Bij DJS Hekwerken wordt zowel het maken van het ontwerp, de fabricage als de montage volledig in eigen beheer gedaan. Hierdoor is het voor ons mogelijk om de kwaliteit van een door ons gefabriceerd tuin hekwerk te garanderen.

Contact

Als u uw tuin wilt voorzien van een hekwerk, vragen wij u om het contactformulier op deze site in te vullen. Als u dat heeft gedaan, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak of voor het beantwoorden van vragen. Samen met u stellen we vast hoe uw tuin en het hekwerk er uit moeten komen te zien. Mocht u er voor willen kiezen, dan kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0183 – 56 20 38 of te mailen naar info@djs-hekwerken.nl