Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Speedgate voorbeelden

SpeedGates zijn ideaal in omgevingen waarin u met veel logistieke bewegingen te maken hebt, zoals parkeergarages en bedrijfsterreinen. Onze SpeedGate, met zijn slimme constructie, kan zichzelf snel opvouwen, waardoor voertuigen snel en efficiënt kunnen passeren. Dat maakt dit type poort vooral populair in situaties waarbij het direct afsluiten van het terrein belangrijk is.

In de industriële wereld van vandaag is veiligheid een topprioriteit. Bij DJS begrijpen we dat uw bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om toegangsbeheer. Met meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van op maat gemaakte industriële toegangspoorten, zijn onze specialisten meesters in het creëren van oplossingen die perfect passen bij uw specifieke eisen.

Met onze DJS SpeedGate bieden we niet alleen maximale veiligheid, maar ook efficiëntie. Dankzij de snelle openings- en sluitingstijd van 1 meter per seconde, elimineren we wachtrijen en zorgen we voor een vlotte doorstroom van voetgangers en voertuigen.

De DJS SpeedGate is gebouwd met robuuste technische componenten en een stevige constructie, wat de duurzaamheid garandeert. Met regelmatig onderhoud minimaliseert u de operationele kosten. De geïntegreerde service-indicator van de SpeedGate signaleert automatisch wanneer onderhoud nodig is. Een service-abonnement, gecombineerd met deze indicator, verzekert een toekomstbestendige terreinafsluiting.

Speedgate van DJS Hekwerken

Innovatieve aandrijving

Onze SpeedGates zijn uitgerust met electro-mechanische motoren die ingebouwd zijn in de kolommen. Deze motoren worden aangestuurd door een frequentieregelaar en zijn voorzien van een absoluut-encoder, waardoor eindschakelaars overbodig zijn. Ze zijn ontworpen voor volcontinu gebruik, wat zorgt voor betrouwbare prestaties.

Slanke kolommen

Bij DJS hebben we onze SpeedGate kolommen geoptimaliseerd tot 250×250 mm. Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen we slankere kolommen aanbieden. In tegenstelling tot grotere kolommen die standaard in het marktsegment worden toegepast.

Onbeperkte kleuropties

Een van de unieke kenmerken van onze SpeedGates is de mogelijkheid om ze te poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur, zonder extra kosten. Bovendien kunnen we op aanvraag zelfs andere kleuren leveren, terwijl de meeste leveranciers slechts een beperkte kleurkeuze bieden.

Bekijk onze SpeedGate voorbeelden hieronder:

Industrieel maatwerk van DJS Hekwerken Industrieel maatwerk DJS Hekwerken