Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

DJS Hekwerken gaat verder onder de vlag van Pouleyn

  • Gepubliceerd op 11 oktober, 2023

Het is tijd voor verandering. Met gepaste trots delen wij mee dat onze Belgische branchegenoot Pouleyn vanaf 9 oktober de nieuwe eigenaar is van DJS Hekwerken & Toegangstechniek in Vuren.

Onder de bezielende leiding van eerst Hans & Johan en later Johan & Sylvia is DJS in bijna 29 jaar uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd en toonaangevend bedrijf voor prefab maatwerk toegangspoorten. Wat begon als pionieren, is nu een bedrijf met bijna veertig medewerkers en met veel verschillende expertises in eigen huis voor zowel engineering, productie, montage als (24/7) service.

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat POULEYN onze huidige operationeel manager Björn Hermanussen heeft aangesteld als nieuwe algemeen directeur van DJS. Voor nu blijven Johan & Sylvia grotendeels de werkzaamheden uitvoeren zoals ze gewend waren.

POULEYN
POULEYN, gevestigd in het Belgische Vichte, is met zijn typisch West-Vlaamse hands-on mentaliteit een toonaangevend bedrijf en profileert zich al generaties lang als 100% Belgische producent van houten buiten ramen, deuren (of zoals ze in België zeggen schrijnwerk) alsook in houten en aluminium tuinpoorten. POULEYN, het bedrijf rond Geert Pouleyn en zonen Olivier en Laurent, is voor een groot deel actief in België maar ook in Frankrijk, Duitsland, en Zwitserland. Onder het motto “meesterlijk maatwerk” zijn ze de speler bij uitstek op het gebied van exclusief buitenschrijnwerk. Bij POULEYN zijn ruim 70 medewerkers actief.

Breder assortiment poorten
Wij zijn ervan overtuigd dat wij hiermee een toekomstbestendige oplossing hebben gevonden voor DJS. Het is voor ons de juiste stap en beslissing op het juiste moment. DJS is en blijft zo een toonaangevend bedrijf in de branche en de naam DJS Hekwerken & Toegangstechniek blijft behouden. De overname door POULEYN maakt het mogelijk om het bedrijf te versterken en uit te bouwen, zodat DJS ook in de toekomst deze positie kan behouden. In Nederland kan DJS een nog breder aanbod van (configurabele) poorten op de markt gaan brengen. POULEYN neemt veel kennis mee van houten en aluminium poorten. DJS beschikt juist over veel kennis van stalen poorten. We hebben jarenlange ervaring met prefab poorten met onder andere bouwkundige palen en bieden daarnaast onze vouwpoorten en speedgates die we zo ook op de Belgische markt kunnen inzetten.

Dit nieuwe hoofdstuk belooft een synergie van kwaliteit, innovatie en vakmanschap. Samen kijken we uit naar een toekomst van verdere groei in onze sector!