Bezoek ons experience center

De ultieme beleving om uw nieuwe poort alvast te ervaren en een goede keuze te maken. Maak van tevoren een afspraak, zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Hooglandseweg 2
4214 KG Vuren
Maak een afspraak

Team DJS, beats ALS!

  • Gepubliceerd op 1 augustus, 2023

Op zondag 3 september 2023 springen we samen met 25 collega’s en bekenden van DJS. Hekwerken de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS. Helaas is de man (Michel) van collega Ingrid gediagnosticeerd met deze vreselijk slopende ziekte.

Michel is een positieve, grappige en krachtige man. Een echte doorzetter die niet van opgeven weet. Maar sinds 30 augustus 2012 heeft Michel te horen gekregen dat hij de slopende ziekte ALS heeft. ALS is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel waarbij de gemiddelde levensverwachting 3-5 jaar is na de eerste symptomen. Toch met de gemiddelde levensverwachting is Michel heel sterk en nu 11 jaar verder zijn wij blij dat hij er nog steeds is!

Daarom springen wij als Team DJS. samen met Michel de Amsterdamse grachten in om ALS de wereld uit te zwemmen! Team DJS. beats ALS!

Team pagina bekijken